Maredsous (2x 10`+ 2x 6` + 2 kielichy)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • belze
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.02
    • 301

Maredsous (2x 10`+ 2x 6` + 2 kielichy)

Pare dni temu zauważyłem w sklepie (DH Tarchomin - wawa) takową promocję: zapakowane w ładne pudełko: 2x Maredsous 6` + 2x Maredsous 10` + 2 pokale - doczytać się nie mogłem jaką objętość mają, ale na oko myślę że 0.5 l.

Cena niestety odstraszająca: 55zł (a w drugim nawet 59zł).

Related Topics

Collapse

• roman-n
    Kryształowe kielichy Trappistenbier Westmalle
    roman-n
    Z żąlem muszę się pozbyć 6 kryształowych kielichów Trappistenbier Westmalle.
    4 wyższe, 2 niższe. Nie cechowane.

Cena za komplet 50 PLN - jeden niestety lekko ukruszony, dlatego też liczę za 5 sztuk tylko.

Preferowany odbiór osobisty w Warszawie....
    2017-09-24, 11:47
  • Cezar
    Duvel Moortgat, Maredsous 6 Blonde
    Cezar
    Grzech niedawno opisywał na FORUM piwa Maredsous Bruin i Tripel (patrz tutaj oraz tutaj). Brakującym do tryptyku elementem jest Blonde o mocy 6%, serwowany w butelkach 0,75 l. zamykanych tak jak szampan. Piwo Tripel widziałem (nie kupowałem), zapakowane było identycznie. Z wersją Bruin się nie...
    2001-09-15, 14:56
  • grzech
    Duvel Moortgat, Maredsous 8 Bruin
    grzech
    Nabyty w sklepie na Grochowskiej w W-wie ( jak ja lubię te delegacje!!!). W komplecie ze szklanką i drugim piwem, o którym niżej). Produkcja - Duvel Moortgat w Brendonk. Jest do duży, niezależny browar otwarty w 1871 r., prowadzony przez już czwartą generację rodziny Moortgat. Maredsous jest...
    2001-07-09, 09:10
  • ART
    Maredsous | 4 piwa + 2 pokale
    ART
    będąc wczoraj w częstochowskiej Billi (w pobliżu dworca PKS) stały na półce pudła z zawartością 4 belgijskich piw klasztornych Maredsous wraz z dwoma pokalami, cena ok. 44 zł.
    zakupiłem. szkło solidne.

w ogóle w tejże właśnie Billi jest zwykle ok. 30-40 różnych...
    2002-02-02, 13:56
  • baania
    Sprzedam 2 kielichy Schultheiss Berliner Weisse
    baania
    Witam, mam do sprzedania 2 kielichy od piwa Schultheiss Berliner Weisse. Zaznaczona pojemność to 0.3l. Wysokość 16cm.
    Jeden kielich ma małe wyszczerbienie na nóżce - z tego powodu jest tańszy.
    W dniach 1-2.05.2011 odbiór osobisty w Baczynie lub Gorzowie Wlkp.
    Od 4.05.2011...
    2011-05-01, 10:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...