Bardzo bardzo regionalna promocja i dotyczy tylko miejscowości Łęczna k/ Lublina .Szklanek też bardzo ograniczona ilość (już się skończyły zanim się zaczeła promocja) Oczywiście dlatego w Łęcznej ,bo tam jest pierwszoligowy zespół - Górnik Łęczna.Szklanka 0,5 l z przodu Lech , a z tyłu 4 rodzaje motywu z piłkami.Jeszcze nie widziałem w sklepach ale wiem ,że ma być do 6 szt Lecha
Lech piłkarski
Collapse
X
-
Może się czepiam, ale czyżby chłopcy-marketingowcy z KP nie wiedzieli, że po polsku pisze się "aut"?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
marian1920 napisał(a)
jeśli ktoś byłby w posiadaniu tych szklaneczek to proszę o kontakt..bo jest to seria limitowana a ja takie właśnie zbieramMniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A co niby wspólnego z Górnikiem Łęczna mają owe szklanki ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
lech w kielcach
dzisiaj spotkałem jedną szklankę z tej serii - "dośrodkowanie" - w Kielcach na sklepie ul. Nowy Świat.
Pikanterii całej sprawie dodaje fakt że dodawana była do czterech konserw Pilsnera z datą spożycia (sic!) 09.06.04 !!!Пиво не чай, стакана не хватит ;-)
Comment
-
-
Odp: lech w kielcach
roman-n napisał(a)
dzisiaj spotkałem jedną szklankę z tej serii - "dośrodkowanie" - w Kielcach na sklepie ul. Nowy Świat.
Pikanterii całej sprawie dodaje fakt że dodawana była do czterech konserw Pilsnera z datą spożycia (sic!) 09.06.04 !!!
Lech=KP i Pilsner=KP cyli wychodzi że to jedna firmazupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment