Wczoraj w sklepie na ul. Tęczowej zauważono niniejszą promocję. Do zakupionych 4 butelek Piasta Jasnego Pełnego dodawana jest półlitrowa szklanka Piasta z widokiem wschodniej fasady wrocławskiego ratusza. Wychodzi na to, że w ten oto sposób CO żegna tę wrocławską markę piwa.
Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa
Collapse
X
-
Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa
Tagi: brak
-
-
Odp: Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa
Pepek napisał(a)
Wczoraj w sklepie na ul. Tęczowej zauważono niniejszą promocję. Do zakupionych 4 butelek Piasta Jasnego Pełnego dodawana jest półlitrowa szklanka Piasta z widokiem wschodniej fasady wrocławskiego ratusza. Wychodzi na to, że w ten oto sposób CO żegna tę wrocławską markę piwa.
-
-
Fotkę strzelę i postaram się zamieścić najpóźniej w poniedziałek. Ja osobiście nie "namierzyłem" tej promocji, ale z tego co wiem osiągalna jest (na razie) tylko szklanka ratuszowa.
Comment
-
-
Odp: Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa
Pepek napisał(a)
... Wychodzi na to, że w ten oto sposób CO żegna tę wrocławską markę piwa.Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Fotkę strzelę i postaram się zamieścić najpóźniej w poniedziałek. Ja osobiście nie "namierzyłem" tej promocji, ale z tego co wiem osiągalna jest (na razie) tylko szklanka ratuszowa.
Comment
-
Comment