Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pepek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1500

Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa

Wczoraj w sklepie na ul. Tęczowej zauważono niniejszą promocję. Do zakupionych 4 butelek Piasta Jasnego Pełnego dodawana jest półlitrowa szklanka Piasta z widokiem wschodniej fasady wrocławskiego ratusza. Wychodzi na to, że w ten oto sposób CO żegna tę wrocławską markę piwa.
    Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

Odp: Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa

Pepek napisał(a)
    Wczoraj w sklepie na ul. Tęczowej zauważono niniejszą promocję. Do zakupionych 4 butelek Piasta Jasnego Pełnego dodawana jest półlitrowa szklanka Piasta z widokiem wschodniej fasady wrocławskiego ratusza. Wychodzi na to, że w ten oto sposób CO żegna tę wrocławską markę piwa.
    a masz moze zdjęcie tej szklaneczki?? i czy nie widizałeś przypadkiem pozostałych dwóch z tej serii??

Comment

• Pepek
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.04
      • 1500

Fotkę strzelę i postaram się zamieścić najpóźniej w poniedziałek. Ja osobiście nie "namierzyłem" tej promocji, ale z tego co wiem osiągalna jest (na razie) tylko szklanka ratuszowa.
      Pepek

Comment

• MAW
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2002.10
        • 78

Odp: Piast Jasne Pełne + szklanka ratuszowa

Pepek napisał(a)
        ... Wychodzi na to, że w ten oto sposób CO żegna tę wrocławską markę piwa.
        A raczej jak najszybciej chce sie pozbyc zapasow Jasnego Pelnego, dodajac do piwa szklanke. Stary chwyt sprzedazowy.
        Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Ta promocja, w przeciwieństwie do "zdrapkowej", jest bardziej zachęcająca. Przynajmniej nie ma loterii, a przelicznik piwny prawie ten sam.

Comment

• Pepek
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.04
            • 1500

Pepek napisał(a)
            Fotkę strzelę i postaram się zamieścić najpóźniej w poniedziałek. Ja osobiście nie "namierzyłem" tej promocji, ale z tego co wiem osiągalna jest (na razie) tylko szklanka ratuszowa.
            Fotkę tej szklanki dołączył już Audi w Kolekcjonerstwie. Są tam też i inne szkalnki z tej wrocławskiej serii.
            Pepek

Comment

Przetwarzanie...
            X