Od dziś CO wprowadza nową wersje (z okazji EURO 2004) butelki Carlsberga. Jest to butelka bez etykiety, ma wytłoczoną piłkę i kawałek siatki z bramki, jak na puszce. Coś to nie po polsku napisałem ale myślę że zainteresowani wiedza co mam na myśli. Niestety nie wiem gdzie ja można nabyć ale najszybciej pojawi się pewnie w hiperach. Acha, jest też 10pak(walizka) to znaczy 9+szklanka carlsberg
carlsberg promocje
Collapse
X
-
W rybnickiej Żabce przy ul. Raciborskiej do czterech "tłoczonych" butelek dodają otwieracz metalowy, również okolicznościowy (Euro 2004). Nawet ładny...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Odp: carlsberg promocje
cielak napisał(a)
(...) Acha, jest też 10pak(walizka) to znaczy 9+szklanka carlsberg"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
iommi napisał(a)
W rybnickiej Żabce przy ul. Raciborskiej do czterech "tłoczonych" butelek dodają otwieracz metalowy, również okolicznościowy (Euro 2004). Nawet ładny...
Comment
-
-
Znajomy mi dziś powiedział że wczoraj w Krakowskim realu była super promocja Carlsberga
Do 40 Carlsberga piłka euro2004 GRATIS
Szkoda że nie wiedziałem wcześniej bo napewno bym zakupił!!
A na poważnie, to sądzę że to lekkie PRZEGIĘCIEzupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
kishar napisał(a)
Osobiście wątpie żeby dawali Roteiro nawet do 40 carslbergów(jak to wogóle da się wypic!!!)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Comment
-
Comment