Natomiast w Tesco są jeszcze do nabycia podobne kartony, tylko z otwieraczami z tej samej serii, takimi jak na tym skanie http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=30217.
carlsberg promocje
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURPromocja Carlsberga jest w TESCO lecz z innym otwieraczem!-ceny jeszcze nie widzialem?
Comment
-
-
Podstawki korkowe
Nie chcąc mnożyć nowych tematów, zwłaszcza że ten ma ogólny temat, informuję iż w leszczyńskich Biedronkach jest dostępny czteropak Carlsberga z kompletem podstawek korkowych w cenie 8,49 zł. Przed chwilą taki jeden nabyłem w Biedronce na Dekana. Cztery podstawki, te co już są w kolekcjonerstwie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Nie chcąc mnożyć nowych tematów, zwłaszcza że ten ma ogólny temat, informuję iż w leszczyńskich Biedronkach jest dostępny czteropak Carlsberga z kompletem podstawek korkowych w cenie 8,49 zł. Przed chwilą taki jeden nabyłem w Biedronce na Dekana. Cztery podstawki, te co już są w kolekcjonerstwie.
Czy ktoś może spotkał się z tą promocją na terenie śląska chodzi mi o okolice Tychy, Katowice, Mikołów. Pozdrawiamhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PsychomanteumCzy ktoś może spotkał się z tą promocją na terenie śląska chodzi mi o okolice Tychy, Katowice, Mikołów. PozdrawiamLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziW Kauflandzie zauważyłem kartonik 10 Carlsbergów + "Przewodnik po kurortach narciarskich"."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment