W Ornontowicach i Chudowie jest nowa promocja piwa Tyskie.Przy zakupie 10 piw otwieracz gratis ,6 piw szklanka i jeszcze coś tylko nie wiem co to jest ale wiem ze przy zakupie 12 piw.
Promocja na Jubileusz Tyskiego [było: Otwieracz z Tyskiego]
Collapse
X
-
Mafar napisał(a)
Jaka jest ta podkładka ?Comment
-
Mała korekta co do prezentów za 3 piwa. Do wyboru są 3 metalowe blaszki wielkości widokówki, ze starymi reklamówkami Tyskiego. Mi udało się wyczarować od sprzedawczyni ze wzorem "Etykiety na piwo eksportowe używana w latach 1926-39 w reprezentacji (przedstawicielstwie) w Jarosławiu".Comment
-
Comment
-
mwa napisał(a)
(..)
Szakoda tylko, że u mnie nigdzie nie ma tej promcji.Comment
-
u mnie w sklepie ten otwieracz jest dodawany do 10 piw, do 6 jest szklanka a takowa blaszka do 12 :| troszke pesadzili.....
Comment
Related Topics
Collapse
-
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-12-19, 23:16 -
-
Witam, jak co roku Tyskie wypuszcza na święta życzenia na etykietach.
Czy ktoś wie, jakie są etykiety w tym roku?
pozdrawiam-
Channel: Promocje piwne
-
-
Jak w temacie
-
-
-
Oddam to co na zdjęciach. Wysyłka listem poleconym lub najlepiej paczką na koszt chętnej osoby....
-
-
-
Otwieracz z lat osiemdziesiątych, Brzesko Okocim, beczka w tle i skrót PRMPP, nic w necie nie znalazłem, nie wiem co to za skrót, może ktoś wie coś więcej, otwieracz browarniany? co to jest to PRMPP?...
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment