Tym razem zestaw 4 *0,33 but Ambar pale ale z kielichem .Dostępne w Hiszpanii i jak jest napisane - jest to limitowana edycja z browaru La Zaragozana S.A. Zaragoza
Ambar + kielich
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
jakby na to nie patrzeć to to jest.....bardzo bliskonic tylko wsiadać w busa albo w samolot i spieszyć po ten zestawik
Comment
-
marian1920 napisał(a)
...w samolot i spieszyć po ten zestawikComment
-
Audi napisał(a)
To jak polecisz to kup mi też
Comment
-
Piwko piłem podczas pobytu w Hiszpani. Kupione w ichnim Auchan czyli Alcampo. W przeciwieństwie do większości dostępnych tam gatunków to mi podpasowało - nie smakuje jak woda. Piwo z charakterem, można rzec.
Szklankę też mamПиво не чай, стакана не хватит ;-)Comment
Related Topics
Collapse
-
Ekstrakt 13.0*, alko 5.7%, IBU 45.
Piana - sporo, więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady pomarańczowy.
Aromat - lekka ziołowość na słodko, lekko mydlane.
Smak - słodkawe, kwiatowe, owoce około...-
Channel: Hiszpania
2024-07-29, 12:48 -
-
Alkohol 5%, butelka 355 ml.
Piana umiarkowana i niezbyt trwała.
Barwa brunatno-czerwonawa.
W smaku wyraźnie kwaskowe o owocowo-winnym charakterze. Czuć też słabe nuty palone. Goryczka niewielka. Przywodzi mi na myśl niektóre belgijskie biere brune....-
Channel: Meksyk
2019-03-01, 14:48 -
-
Piwo bezglutenowe, ma 5,2%. Jasnozłote, biała i drobna piana, opada z trzaskiem. Pachnie najpierw chmielem, potem dochodzi słód i coś w stylu winnego powiewu.
W smaku lekko słodowe, kompletnie nijakie w zasadzie. Mocno gazowane. Etykieta czerwono-złota, białe napisy. Dedykowany kapsel,...-
-
-
Hm, pierwszy raz dodaje piwo, jakby było coś nie tak, jakieś uwagi, to pisać śmiało.
Zdjęcia niestety nie mam, ale w google są jakby ktoś był ciekaw. Przyjemna etykieta z jakimś hiszpańskim wierszem i jakimś konkursem na kontrze. Brak informacji o ekstrakcie, alkohol: 4,8%....-
-
-
Butelka 0,33l
Alkohol 4,8%
Piwo ciemne. Nawet bardzo ciemne. Kolor czarny jak smar. Lekki aromat kawy i karamelu przy wlewaniu. Co do smaku to rozczarowanie. Smak bardzo słaby. Tak jak by ktoś piwo wodą rozcieńczył.
Ale bardzo ładna butelka. Brak naklejki....-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment