Promocja dostępna oczywiście w Hiszpanii.Dwa ciekawe rodzaje piwa San Miguel tzn Extra 6,2%alk i Premium 1516 4,2%alk ,oba sześciopaki butelek 0,25 + kufelek też 0,25
przecież nie pisałem żeby izolować. chodzi mi o to żeby oznaczać w temacie że promocja dotyczy zagranicy - to tak na przyszłość. wypadałoby też dodać gdzie w Hiszpanii jest ta promocja. to tak jak bym podał że Polsce jest promocja np. Żywca (i nic więcej co się tyczy lokalizacji tej promocji)...
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
Witam,
liczę na Waszą pomoc, gdyż mam pewien problem z identyfikacją kapsli San Miguel (dokładniej producenta, czyli firmę, oraz kraj pochodzenia). Szukam na różnych stronkach z kapslami informacje dotyczące kapsli San Miguel i różne strony podają inne informacje, przez co nie mam...
Witam,
Nadszedł czas wiosennych porządków.
Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam...
Comment