Gingers + smycz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • sklep-piwowar
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 559

Gingers + smycz

Do 4 piw Gingers jest gratis tzw smycz (fotka poniżej)
    Nie wiem jaki ma zasięg ta promocja .Raczej Browar Belgia nie ma wiele gadżetów np szklanki z tego browaru widziałem tylko na stoisku na targach ,a do sklepów może dotrą na jesieni
    Attached Files
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że zestaw był widziany w Krakowie
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Słowacja, Smolenice, Tovarenska 10a, Vcelco.
      bastion
      Smolenice, niewielka miejscowość u podnóża Małych Karpat, jest znana z malowniczo położonego pałacu który widoczny jest już z wielu kilometrów. Dzięki temu praktycznie przez cały rok jest celem tak indywidualnych jak i zorganizowanych wycieczek. Rodzinna firma zajmująca się od 2007 roku...
      2021-08-13, 22:29
    • pebejot
      Krynica Morska-Piaski, Słoneczna 37, Four Winds
      pebejot
      Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
      Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
      Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...
      2020-06-03, 17:23
    • heckler
      Prostějov, Průmyslová 4273/3, Axiom Brewery
      heckler
      Do tej pory w mieście działały dwa browary, a w dzielnicy Držovice trzeci. Dwa lata temu na obrzeżach miasta rozpoczął działalność czwarty Velkorakovský pivovar. Jakby tego było mało to w tym roku, a dokładnie w kwietniu został otwarty piąty browar o nazwie Axiom.
      Browar usytuowany...
      2019-10-24, 07:09
    • Orzech1988
      X Częstochowski Konkurs Piw Domowych Bractwa Piwnego
      Orzech1988
      Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w Jubileuszowym X Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.

Termin konkursu będzie zgodny z IV Częstochowskim Festiwalem Piwa (szczegóły...
      2019-01-13, 22:23
    • supersklep
      Heineken 6*0,5 + smycz
      supersklep
      Zapakowane jest w kartoniku 6 butelek 0,5 BEZZWROTNE choć wyglądają jak zwrotne i między butelkami tak żeby było trudno wyciągnąć jest szeroka zielona smycz heńka z otwieraczem na końcu .Fotke dam jak przywiozę to do domu
      2006-10-02, 14:11
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...