Zauwarzyłem w okolicznym sklepie promocje Tyskiego .Przy zakupie 7 piw w puszce 1 puszka gratis ,do tego to wszystko w ciekawym 8 paku . Zauważyłem jeszcze że Żubr kosztuje 1,80 a Tyskie w puszce 2.10 a w butelce 1.85
Promocja Tyskiego !
Collapse
X
-
Odp: Promocja Tyskiego !
szopyn napisał(a)
Zauwarzyłem w okolicznym sklepie promocje Tyskiego .Przy zakupie 7 piw w puszce 1 puszka gratis ,do tego to wszystko w ciekawym 8 paku . Zauważyłem jeszcze że Żubr kosztuje 1,80 a Tyskie w puszce 2.10 a w butelce 1.85- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Na śląsku prawie w co drugim sklepie.
Reszta sklepów wyczerpała już zapasy z tej promocji i ruszyła nowa promocja.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Podobno aby dostać "to coś na sklep" należy zamówić nie mniej niż 30 zgrzewek piwa w puszce (luzem) i do tego "Łaskawcy z KP" pozwalają zakupić taką samą ilość zgrzewek piwa 8-paka. (trzy 8-paki w zgrzewce)
Przynajmniej tak to jest w Krakowie, tak że podejrzewam że będzie to dostępne tylko w nie których sklepach, nie licząc hiperów.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment