Pytałem sprzedawczyni - mają jeszcze kufle, na wymianę za tysiaki i kapsle
Kufel 375 lat Tyskiego za Tysiaki
Collapse
X
-
-
mwa napisał(a)
Widziałem również w jednej knajpie, gdzie za 20 tysiaków można było otrzymać kufel. Płacąc chyba dodatkowo 20 można yło otrzymać grawerkę swojego imienia lub pseudo.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Czy "tysiaki' w lokalach są inne od sklepowych??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Czy "tysiaki' w lokalach są inne od sklepowych??Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Czyżby znowu dowolność we wpisywaniu "przelicznika"??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
szopyn napisał(a)
A u mnie za 10 tyskich dają kufel 375 lat Kóry poszukują jeśli któś ma na wymianę lub na sprzedasz to prosze o kontAkt na PWNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam,
Nadszedł czas wiosennych porządków.
Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-03-20, 11:49 -
-
Jak w temacie
-
-
-
Dzień dobry państwu. Proszę o identyfikację kufla, bo dziadek google nie pomaga. Z góry dziękuję.5 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Sprzedam kamionkowy kufel nie istniejącego, niemieckiego browaru Donnerbrau Saarlouis. Prawdopodobnie pochodzi z lat 30-tych. Stan zachowania bardzo dobry. Bez ubytków i pęknięć z dobrze zachowanym "nadrukiem". Stare oznaczenie pojemności. Nie wiem jak go wycenić. Więc śmiało można...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment