Nowa promocja cenowa. Szczegóły w gazetce
Ugaś pragniene! W Hypernovej
Collapse
X
-
Ugaś pragniene! W Hypernovej
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
ogolnie drogie maja tam pbrowary przebitka jest widoczna golym okiem pozatym nic ciekawego z piw tam niema poza przesadnie drogimi zachodnimi!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
piecyk_gazowy napisał(a)
ogolnie drogie maja tam pbrowary przebitka jest widoczna golym okiem pozatym nic ciekawego z piw tam niema poza przesadnie drogimi zachodnimi
My na forum bardzo lubimy ą, ę, ł, ń, ó, ś, ź, żNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Colt 45 z Broka w związanych z Hypernovą Albertach zarówno wrocławkich jak i brzeskim po promocyjnejcenie 1,79 PLN jest już na pewno od ponad miesiąca.
Comment
-
Odp: Ugaś pragniene! W Hypernovej
celt_birofil napisał(a)
Nowa promocja cenowa. Szczegóły w gazetce
Piwa czeskie - kilka gatunków po 2,09, ukraińskie z Obolonia po 3,09.
Dodatkowo w sklepie ELEA jest Koźlak z Olsztyna - czteropak po 12 zł.Comment
-
Kurcze, daleko mam Hipernową. Cala wyprawa do Tych chyba mnie czeka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...-
Channel: Albania
2023-12-27, 00:28 -
-
Miasto Ústí nad Orlicí, a dokładniej dzielnica Hylváty dołączyła do grona miejsc w których po latach przywrócono tradycję warzenia piwa.
Browar działał w latach 1892-1940 r. W kwietniu 2003 r. budynki przy ulicy Pivovarskiej służyły jako magazyny.
Z pierwotnego browaru zachował...-
Channel: Czechy
-
-
Starałem się znaleźć w necie coś na temat tego tajemniczego piwa. Nazwa piwa występuje tylko w jednym medium - gazetce Biedronki. Czyli rzeczywiście "unique". Czemu "imperiale" nie wiadomo, gdyż piwo ma 14% ekstr. i 5,8 alk.
Na kontrze info, że to blonde ale...-
Channel: Belgia
-
-
Podczas wakacyjnej wizyty w Słowenii udało mi się w końcu dotrzeć do porządnego browaru posiadającego własny wyszynk, innego niż większość restauracyjnych w tym kraju, oferującej byle jakie piwa w stałej odsłonie "jasne i ciemne".
Tektonik Kraft Pivovarna znajduje się...-
Channel: Słowenia
-
-
Jeżdżąc do Czech zawsze fenomenem dla mnie było to, że praktycznie na każdym dworcu był lokal z lanym piwem. Do dzisiaj w dużej mierze tak pozostało i chociaż te lokale niestety już nie maja tego klimatu (raczej są liftingowane i mniej w nich tej fajnej dworcowej tymczasowości a więcej...
- Loading...
- Koniec listy.
Comment