W jednej z opoczyńskich knajp jej właściciel wpadł na pomysł, żeby ustanowić "godzinę piwną". Polega to na tym, że od 16 do 17 Tyskie z kija sprzedaje po 2.70 (normalnie 3,20). Czy u Was też bywają tego typu promocje organizowane przez właścicieli knajp lub sklepów?
Godzina piwna
Collapse
X
-
W knajpie Baza Ludzi z Mgły w bieszczadzkiej Wetlinie "Godzina piwa" trwa od 00:00 do 24:00 - Leżajsk za 2,50 zł
Comment
-
-
Dosyć powszechne zjawisko. Czasem nawet ciekawie urozmaicane. Słyszałem o przypadku lania taniego piwa tak długo aż pierwsza osoba skorzysta z WC ( w tym czasie pub został zamknięty i promocja dotyczyła tylko obecnych)."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
W lokalach krakowskich też częste zjawisko.
Piwiarnia Relakspol 'Szczęsliwe godziny' od 17.00 do 19.00. Pils 2zł, Mocne 2,5zł
Comment
-
-
ja zawsze do Somy biegałem na Happy Hour, róznica przy dzbanku była znacząca, wychodziło, że trzecie piwo było prawie gratis co przy cenie 8 zł za pół litra było czymś naprawdę atrakcyjnymGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
elroy napisał(a)
Piwiarnia Relakspol 'Szczęsliwe godziny' od 17.00 do 19.00. Pils 2zł, Mocne 2,5zł [/B]zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Na dzbanku może aż tak się nie zyska u nas. Coprawda też jest obniżka bo 2,5L kosztuje 14,50 (przy cenie za 0,5 - 3,20). A nawet za kufel litrowy płacimy już mniej, bo 6zł (mowa cały czas o Tyskim).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
cielak napisał(a)
Z tego co wiem, to tam jest tak tanio że nie potrzeba "Szczęśliwych godzin".
Comment
-
-
Odp: Godzina piwna
peter007 napisał(a)
W jednej z opoczyńskich knajp jej właściciel wpadł na pomysł, żeby ustanowić "godzinę piwną". Polega to na tym, że od 16 do 17 Tyskie z kija sprzedaje po 2.70 (normalnie 3,20).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Ksiezyc napisał(a)
Na trasie pomiędzy suwałkami a Sejnami (ok. 5 km przed Sejnami) stoi sobie pewna knajpka, w której normalna cena lanej łomży to... 2,20 złMM961
4:-)
Comment
-
Comment