Żywiec z otwieraczem

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4469

Żywiec z otwieraczem

Do każdej butelki niskoalkoholowego Żywca, gustowną taśmą klejącą dołączony jest otwieracz .Widziany w Bielsku-Białej, pawilon PSS JUBILEUSZOWY w sąsiedztwie dworca PKS
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • Audi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 1682

Odp: Żywiec z otwieraczem

celt_birofil napisał(a)
    Do każdej butelki niskoalkoholowego Żywca,
    Oj coś mi sie wydaje że się terminy kończą w GŻ najpierw Tatra Mocne teraz Żywiec niskoakoholowy

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

Takie promocje robią przedstawiciele handlowi, kiedy w sklepie terminuje się jakieś piwo. I w tym momencie nie jest istotne czy do Żywca dają otwieracz Tatry, albo do Warki szklankę Żywca. Nie jest to żadna promocja, a raczej wypchnięcie piwa z krótkim terminem. KP robi podobnie.
      Last edited by kopyr; 2004-08-26, 13:36.
      blog.kopyra.com

Comment

• Audi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 1682

kopyr napisał(a)
        Takie promocje robią przedstawiciele handlowi
        Ale GŻ też robi takie promocje np.ta i to nie jest promocja tylko sklepowa bo w tym przypadku to nie...
        w sklepie terminuje się jakieś piwo

Comment

• kopyr
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2004.06
          • 9475

Ale w tym akurat przypadku, kiedy
          Do każdej butelki niskoalkoholowego Żywca, gustowną taśmą klejącą dołączony jest otwieracz
          to obstawiam jednak, że terminowało się w sklepie
          Ale z tym, że zestawy są najpierw dla sieci, a później ochłapy jeszcze rozrzucają po mniejszych sklepach to się zgadza.
          Częstą praktyką jest rozgraniczenie, że zestawy puszkowe są w sieciach, natomiast butelkowe na zwykły detal.
          Last edited by kopyr; 2004-08-26, 17:20.
          blog.kopyra.com

Comment

• celt_birofil
            † 2017 Piwosz w Raju
            • 2001.09
            • 4469

Zakupiłem kilka otwieracze. Terminy przydatności dość krótkie - wrzesień, listopad
            Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

Przetwarzanie...
            X