A jak ten kufel wygląda, fotka gdzieś jest może w galerii?
Promocja Paulaner kufel Oktoberfest
Collapse
X
-
-
W Albercie w Galerii Mokotów kufel jest za 5 Paulanerów. Swoją drogą, umieścili stand z hostessą w takim miejscu, że ciężko przed zrobieniem zakupów o niej się dowiedzieć. W sumie też żałuję, że w go nie mam - całkiem urocze szkło.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Wie ktoś gdzie aktualnie we Wroc. ta promocja jeszcze jest? W Piotrze i Pawle już wszystkie wyszły.W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
PiotrComment
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-28, 22:05 -
-
Piwo jest opisane tu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...taxis-pilsener
ale ten browar z Ratyzbony (Regensburg) już długo nie działa, choć na kontrze jest podany adres (rzeczywiście są budynki magazynowe Thurn und Taxisa),...-
Channel: Niemcy
-
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-12Koniec2024-10-12AdresWarszawa, Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
2024-09-29, 17:12 -
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresWarszawa , Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
2024-09-29, 17:07 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment