Stacja paliw BP w Bytomiu przy Arki Bożka: 4 butelki Paulanera za 23,96 zł + kufel gratis.
Promocja Paulaner kufel Oktoberfest
Collapse
X
-
-
Nie wiem na jakich zasadach (być może ich nie ma) ale kufel dostępny jest w Pile w lokalu Bowling Rodło. Wątpię, żeby barmani liczyli ile ktoś Paulanerów zamówił. Ja byłem dwukrotnie i dwukrotnie kufelki otrzymywałem. Pewnie wystarczy zagadać. Cena Paulanera w Bowlingu to 8,50 za butelkę.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-28, 22:05 -
-
Piwo jest opisane tu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...taxis-pilsener
ale ten browar z Ratyzbony (Regensburg) już długo nie działa, choć na kontrze jest podany adres (rzeczywiście są budynki magazynowe Thurn und Taxisa),...-
Channel: Niemcy
-
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-12Koniec2024-10-12AdresWarszawa, Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
2024-09-29, 17:12 -
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresWarszawa , Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
2024-09-29, 17:07 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment