promocja wydaje się być akcją inaugurującą zmianę dystrybutora Paulanera na Polskę. Jak z kontry wynika jest to... Grupa Żywiec.
Promocja Paulaner kufel Oktoberfest
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART napisał(a)
promocja wydaje się być akcją inaugurującą zmianę dystrybutora Paulanera na Polskę. Jak z kontry wynika jest to... Grupa Żywiec.
Comment
-
-
no właśnie wprowadzanie to piwo już było w Polsce dostepne, więc nie można było go wprowadzić. chyba że do własnej oferty GŻ.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Promocja obecna również w Geant na Jubilerskiej. Według ulotki dodawanej przez hostessy promocja trwa do wyczerpania zapasów.
Na ulotce była również informacja o Monachijskim Oktoberfest - ma to być oczywiście "powód" samej promocji.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Widziałem w Auchanie na Górczewskiej. Ten kufel ni w 5, ni w 9 - ani do pszeniczniaka, ani na Oktoberfest...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Widziałem, nie kupiłem i w sumię, żałuję. Kufel, może i ni w pięć, ni w dziewięć, ale i tak mi się podobał. Może jeszcze będzie, to nadrobię straty.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
ART napisał(a)
promocja wydaje się być akcją inaugurującą zmianę dystrybutora Paulanera na Polskę. Jak z kontry wynika jest to... Grupa Żywiec.=bahtol=
Comment
-
Comment