cz 2
6-pak Żywca w edycji kolekcjonerskiej ??
Collapse
X
-
Jak by ktoś chciał to co w środku jest tzn.ten plakat z opisem etykiet to proszę o PW.
Pozdro
Comment
-
-
anteks napisał(a)
.... bo Audi wyciągal plakat z opisem
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Jak by ktoś chciał to co w środku jest tzn.ten plakat z opisem etykiet to proszę o PW.
Comment
-
-
Jak jest ktoś jeszcze zainteresowany w/w plakatem to została mi ostatnia sztuka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920a może coś więcej na temat tego sześciopaka??
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Browar ze Stralsundu kontynuuje tradycję współpracy z piwowarami domowymi zapoczątkowanej tym piwem:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...er-heller-bock
Receptura tego piwa to efekt zwycięstwa w siódmej edycji (2023) mistrzostw...-
Channel: Niemcy
2024-11-30, 00:27 -
-
Dzień dobry wszystkim.
Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam proszę o pomoc w identyfikacji butelki z jakiego okresu mogła by pochodzić i czy ta butelka zaliczała by się do kolekcjonerskiej...2 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Dwóch kolegów założyło kontraktowca w 2011 r. Od 2015 r. warzą w swoim browarze w Monachium.
Golden ale. Chmiele: Tradition, Citra, Comet
ekstr. 11%
alk. 4,9%
IBU 22
Na jednej z edycji European Beer Star doceniony w kategorii angielski golden...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment