Tatra Mocne + szklanki
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
marian1920 napisał(a)
promocja widziana w Bytomiu w Carefourze...5 puszek+ szklanka za 14,99zł
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Kolego Marianie coś chyba źle zauważyłeś , z tego co wiem GŻ pakuje puszki na sieci w zestawie 6 + szklanka , bo nawet gdyby było 5 (jak piszesz ) było by to strasznie drogo za pusz.Tatry ( 2,99 zł)po prostu klawisze na klawiaturze mi siępomyliły, najmocniej przepraszam za to
Comment
-
-
Widzę że wreszcie dotarły promocyjne Tatry na Zdolny Śląsk ;-)
Promocja zauważona w wałbrzyskich marketach - cena różna, w Tesco i Realu za 14,89 a w Auchanie za 13,49. Oczywiście chodzi o zestaw 6 puszek + szklanka. Niestety nie znalazłem szklaneczki z Giewontem ;-(
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 18:05 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Sprzedam lub wymienie na podstawki szklanki i kufelek widoczny na zdjeciu2 Photos
-
2022-04-25, 19:17 -
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
2023-03-04, 00:22 -
-
Lokal po "Opium", które nie miało dobrego piwa. Ekipa z Weźże Krafta po zamknięciu Dolnych Młynów i pandemicznych problemach knajpiarzy znalazła tu miejscówkę oprócz tej na Dajworze. Lokalizacja nadzywczaj klimatyczna. Fajny, obluszczowiony dziedziniec oraz taras z widokiem na cmentarz...
-
Channel: Kraków
2022-08-02, 18:45 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment