Czułem, że to się tak skończy
Co stoi za Tyskim ?
Collapse
X
-
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
-
-
W sporze pomiędzy Audi, a Latarnik rację przyznaję temu pierwszemu. Z dwóch powodów:
1.Sam prowadzę pijalnię piwa i z przelanych butelek po piwie zrywam kontry, gdy są jakieś konkursy. Kapsli też nie wyrzucam.
2.Gdy nie zerwę ich ja zrobi to ktoś inny w hurtowni. W imię czego mam rezygnować z nich.
Przytoczę jeszcze jeden przykład niemoralnego zbierania etykiet i kapsli z niewypitych przezemnie piw. Latem była nad morzem promocja żywca. Za odpowiednią ilość kapsli dawali różne gadżety. Jak wspominałem wcześniej nie wyrzucam kapsli z otwieranych piw i uzbierało mi się około 500 kapsli żywca. Wymieniłem je na kupe koszulek, czapeczek, smyczy.
Czy według Ciebie zrobiłem coś złego. Oszukałem kogoś.
Jak sądzicie ile zestawów będzie potrzebnych, żeby dostać jakąś nagrode. Ja chciałbym stół bilardowy do swojej knajpy.Także mała proźba, żebyście wybierali inne nagrody
PozdrowieniaOstatnia zmiana dokonana przez zibiolot; 2004-11-29, 00:19.
Comment
-
-
UWAGA WAŻNE.
Jak to jest z terminem wysyłki? Na kontrze pisze, że do 15 grudnia, a na stronie KP, że termin wysyłki upływa 31 grudnia. Na stronie internetowej jest mowa o dacie stempla pocztowego, a na kontrze tylko wzmianka do 15 grudnia.
Czy ktoś może mi to wyjaśnić.
Comment
-
-
Najlepiej zadzwoń 0 800 080 375 i sie dowiesz.
Ja na stół nie wysyłam więc nie martw się, może będzie Twój
Ja nie napiszę na co wysyłałem ( i jeszcze wysyłam ) ponieważ Latarnik znowu będzie komentował.
P.S.
Poinformuje jak wygram
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Najlepiej zadzwoń 0 800 080 375 i sie dowiesz.
Ja na stół nie wysyłam więc nie martw się, może będzie Twój
Ja nie napiszę na co wysyłałem ( i jeszcze wysyłam ) ponieważ Latarnik znowu będzie komentował.
P.S.
Poinformuje jak wygram
Olej gościa(tak z małej litery)
Twoje zdrowie
oczywiście Tomka
Comment
-
-
zibiolot napisał(a)
I co ważne, przed odbiorem nagrody wygrywający może być poproszony o pokazanie dowodów zakupu.
Comment
-
-
-
zibiolot napisał(a)
Dzwoniłem na infolinię. Faktury też mogą być.
Na www.tyskie.pl jest dostępny cały regulamin, jakoś nie mogę sie doczytać nic o F.Vat lub paragonach
Comment
-
-
Znalazłem.
Rozdz. 5 p.13.
Organizator przed wydaniem nagrody jest uprawniony zażądać od Uczestnika okazania dowodów zakupu piwa (paragony) , z opakowań którego pochodziły Kupony przesłane przez Uczestnika. Organizator jest uprawniony do odmowy wydania nagrody w przypadku nie okazania przez Uczestnika dowodów zakupu, o których mowa powyżej.
Comment
-
-
ZIOMEK2 napisał(a)
Ja zauważyłem, że jakość piwa siadła...
Jak to przy promocjach !?
Comment
-
Comment