Pokazał się 3 - pak Franziskanera w cenie 2 piw.Ładnie zapakowany kartonik zawiera Franciszka jasnego ,ciemnego i krystalicznego.
Pózniej dam fotkę . Cena u mnie to 10,8 zł
po 12 zł w opolskim JIMie na Ozimskiej. cena jak najbardziej atrakcyjna, szczególnie że JIM do tanich sklepów nie należy.
Abstrahując od atrakcyjności cenowo-smakowej - zastanawia mnie jedynie dość bezpłodne podejście do promocji piw pszenicznych (mają chyba sztancę do robienia promocji pszeniczniaków pt. trzy-pak ).
W Lublinie skończyło się zanim się na dobre rozkręciło.Limit Franciszków się wyczerpał ,a wiele osób przychodzi po ten zestaw do sklepu. Gratuluję pomysłu na ten limit i pozdrawiam importera i dystrybutora
Zakupione wczoraj w Piotrze i Pawle w Blue City w Warszawie za 9,99 zł. Cena i kartonik bardzo atrakcyjne, co do degustacji - przyjdzie mi poczekać do Świąt.
Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...
Kurcze ja u siebie nie widziałem ;patrząc na dzisiejszy kurs euro, w niemieckiej hurtowni kupię 3 franki (bez butelek) za 8.60 pln,z flaszkami 9.60,czyli promocja w porząsiu
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-06-08, 09:49.
Wydawało mi się, że to piwo było już opisywane... ale nie znalazłem...
5,2% alk.
Aromat - słodowy z tonami ciastkowymi i podpieczonym jabłkiem
Piana - wysoka, trwała z kożuszkiem, zostaje na szkle
Barwa - bursztynowo-herbaciana, wyraźnie zmętniona...
Album wydany pod koniec 2023 roku poświęcony browarowi Franciszka Braulińskiego w Piotrkowie Trubunalskim. Historia zakładu od czasów założenia go przez rodzinę Spanów do czasów zarządu przez rodzinę Ditrychów.
Siema,
to chyba mój pierwszy post na forum, pomimo kilkumiesięcznego już korzystania z Waszej wiedzy.
Zatem witam
Jestem po kilku warkach, przyszedł czas na pszeniczniaka.
Z racji doskonałego smaku Franziskanera jasnego, chciałbym uważyć coś podobnego.
...
Nowy browar restauracyjny w mapie Warszawy mieści się nowym centrum handlowym, ok. 5 minut piechota od zajezdni autobusowej.
Odwiedzony 29.11.2015, na ten dzień były w ofercie dwa piwa warzone już na miejscu: Marcowe oraz Pils, dojrzewają kolejne. Były te w ofercie inne (np weizen) ale...
Comment