Pokazał się 3 - pak Franziskanera w cenie 2 piw.Ładnie zapakowany kartonik zawiera Franciszka jasnego ,ciemnego i krystalicznego.
Pózniej dam fotkę . Cena u mnie to 10,8 zł
po 12 zł w opolskim JIMie na Ozimskiej. cena jak najbardziej atrakcyjna, szczególnie że JIM do tanich sklepów nie należy.
Abstrahując od atrakcyjności cenowo-smakowej - zastanawia mnie jedynie dość bezpłodne podejście do promocji piw pszenicznych (mają chyba sztancę do robienia promocji pszeniczniaków pt. trzy-pak ).
W Lublinie skończyło się zanim się na dobre rozkręciło.Limit Franciszków się wyczerpał ,a wiele osób przychodzi po ten zestaw do sklepu. Gratuluję pomysłu na ten limit i pozdrawiam importera i dystrybutora
Zakupione wczoraj w Piotrze i Pawle w Blue City w Warszawie za 9,99 zł. Cena i kartonik bardzo atrakcyjne, co do degustacji - przyjdzie mi poczekać do Świąt.
Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery and Today is a gift. That's why we call it - The Present ...
Kurcze ja u siebie nie widziałem ;patrząc na dzisiejszy kurs euro, w niemieckiej hurtowni kupię 3 franki (bez butelek) za 8.60 pln,z flaszkami 9.60,czyli promocja w porząsiu
Comment