Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał ale jeśli nie to napewno każdy krakus powinien o tym wiedzieć. Otóż w Tesco na Kapelance można dostać korki Żywca z serii, w której są "Beer Brother", "Maj, Czerwiec, Żywiec", "Z góry wiadomo co to za piwo" itd. Oficjalnie dowiedziałem się że promocja już nei jest aktualna, bo trwała w poprzednim tygodniu, ale pani w punkcie wydawania gratisów ma jeszczew szafce spory zapas. Obowiązująca zasada: czteropak Żywca = opakowanie z dwiema różnymi podstawkami. Ja w drodze negocjacji dostałem wczoraj 8 podstawek za jeden czteropak, a dzisiaj 10 podstawek.
Korzystajcie póki czas
P.S. Dla zainteresowanych mam na wymianę komplet podstawek za wyjątkiem "z góry wiadomo co to za piwo", w tym "wszystko budzi się do żywca" x3 i "nic dolać, nic ująć" x2
Chętni proszeni o pisanie na PW. Mogę mieć opóźnienia w odpisywaniu bo z dostępem do internetu ostatnio kiepsko
Korzystajcie póki czas
P.S. Dla zainteresowanych mam na wymianę komplet podstawek za wyjątkiem "z góry wiadomo co to za piwo", w tym "wszystko budzi się do żywca" x3 i "nic dolać, nic ująć" x2
Chętni proszeni o pisanie na PW. Mogę mieć opóźnienia w odpisywaniu bo z dostępem do internetu ostatnio kiepsko
Comment