Żywiec - korki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • decio
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.10
    • 165

Żywiec - korki

Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał ale jeśli nie to napewno każdy krakus powinien o tym wiedzieć. Otóż w Tesco na Kapelance można dostać korki Żywca z serii, w której są "Beer Brother", "Maj, Czerwiec, Żywiec", "Z góry wiadomo co to za piwo" itd. Oficjalnie dowiedziałem się że promocja już nei jest aktualna, bo trwała w poprzednim tygodniu, ale pani w punkcie wydawania gratisów ma jeszczew szafce spory zapas. Obowiązująca zasada: czteropak Żywca = opakowanie z dwiema różnymi podstawkami. Ja w drodze negocjacji dostałem wczoraj 8 podstawek za jeden czteropak, a dzisiaj 10 podstawek.
    Korzystajcie póki czas

P.S. Dla zainteresowanych mam na wymianę komplet podstawek za wyjątkiem "z góry wiadomo co to za piwo", w tym "wszystko budzi się do żywca" x3 i "nic dolać, nic ująć" x2

Chętni proszeni o pisanie na PW. Mogę mieć opóźnienia w odpisywaniu bo z dostępem do internetu ostatnio kiepsko
    www.decio.friko.pl
  • decio
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.10
    • 165

"wszystko budzi się do żywca" i "nic dolać, nic ująć" po jednej sztuce wędruje do Mafara
    www.decio.friko.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• HaJni
      Szkło Żywca
      HaJni
      W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
      2020-02-24, 17:29
    • P1910
      Porcelanki WH SS - identyfikacja
      P1910
      Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
      2024-12-26, 23:27
    • dadek
      Belgia, Gent, Botermarkt 5, Artevelde Stadsbrouwerij
      dadek
      Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
      2024-09-16, 23:54
    • Javox
      Coors, Staropramen
      Javox
      Kończy się Staropramen z Pragi na wyspach.
      Dziś zakupiłem czteropak wyprodukowany przez Molson Coors w Burton-on-Trent.

Alko 5%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
      Lacing - trochę było.
      Gaz - średni.
      Barwa - złoto.
      Aromat...
      2024-08-09, 22:17
    • peter_1000
      Czteropak Żywca + pokal
      peter_1000
      W przemyskim skelpie sieci Julius Mainl znalazłem dziwny czteropak Żywca (butelka rzeźbiona) z pokalem. Dziwny bo butelki i szklaneczka związane były ze sobą... taśmą klejącą. Czyżby wewnętrzna promocja w sieci ? Całość po 11,69 zł.
      2004-10-18, 22:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...