W Krakowie Koźlak dostępny jest w Geancie i Intermarche, może i zestawiki się pojawią? OBY!!!
Elegancki pokal do Amberowskiego Koźlaka
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
Ja wypiję ,ale pokalek też łykam.Myślę,że będzie w Geant u mnieŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Niestety, ale zrezygnowałem z wysyłki większej ilości piw, ponieważ zostałem bardzo źle potraktowany przez jednego forumowicza, który zarzucił mi po pierwsze, że wysyłałem mu stare piwko a po drugie, że źle je zabezpieczyłem!
Ps. Niewykluczone, że pojawię się na Ślasku w okolicach maja.
a już poważnie, kolego... jak już formułujesz wnioski to rób to właściwie - nie pisałem ani słowem o tym że było stare, a jedynie z farfoclami. druga sprawa za przesyłkę odpowiada nadający i jak do mnie nie dostarło w całości to chyba nie moja wina!Last edited by e-prezes; 2004-12-08, 11:51.
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
(...) jak do mnie nie dostarło w całości to chyba nie moja wina!
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
o nieładnie mnie tak obgadywać
a już poważnie, kolego... jak już formułujesz wnioski to rób to właściwie - nie pisałem ani słowem o tym że było stare, a jedynie z farfoclami. druga sprawa za przesyłkę odpowiada nadający i jak do mnie nie dostarło w całości to chyba nie moja wina!
DZIWIĘ SIĘ , ŻE NIKT NIE NAZWAŁ TEJ SYTUACJI PO IMIENIU!
Kolego e-prezesie czy też e-buraku widze ,że abernacka to wporządalu gość. Podpowiadał mi, gdzie mam się udać w ciekawe miejsca do Sopotu na piwko. A tobie wysyła piwko i jeszcze marudzisz.
Jakbyś nie wiedział to robi ci przysługę - co on jakaś poczta czy firma wysyłkowa?
Jak ci się nie podoba to rusz se dupe sam na Pomorze po piwo a nie jeszcze z pretensjami, że masz farfocle.
No!Oskar
Comment
-
-
widzę, że obrzucanie błotem to ty kolego zajmujesz się dla przyjemności, ale jak guzik wiesz to nie zabieraj głosu w dyskusji. owszem sam zgłosiłem się do abernacki, ale to jego post był tego powodem. jeśli to tylko ja miałbym z tego korzyści to mógłbyś sobie to tak nazywać, ale to miałabyć obopulna korzyść, a taka nie do końca była.
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
Za zadośćuczynienie chyba nie muszę jakość specjalnie dziękować, ale jest mi miło, że dotrzymałeś słowa.(...)
Moim zdaniem to jednak wypadało podziękować nawet za jak to nazwałeś, zadośćuczynienie, ale widać w Krakowie jest inna kulturabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Odp: Elegancki pokal do Amberowskiego Koźlaka
abernacka napisał(a)
(...) Do pięciu piwek będzie dołączony oto ten elegancki pokal.
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
widzę, że obrzucanie błotem to ty kolego zajmujesz się dla przyjemności, ale jak guzik wiesz to nie zabieraj głosu w dyskusji. owszem sam zgłosiłem się do abernacki, ale to jego post był tego powodem. jeśli to tylko ja miałbym z tego korzyści to mógłbyś sobie to tak nazywać, ale to miałabyć obopulna korzyść, a taka nie do końca była.
Myślę, że powinieneś mieć ksywkę e-reklamacjaOskar
Comment
-
-
Panowie, zakończcie tą niepotrzebną dyskusję, albo przenieście ją w inne miejsce. Ten temat dotyczy pokala do amberowskiego koźlaka.
Mam pytanie: jakiego koloru jest ten pokal? Logo z tego co widać jest białe, w związku z czym, jeżeli nie naleje się piwa będzie mało widoczne i pokal straci wartość ozdobną. Chyba że pokal jest przybrązowiony.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment