Już niedługo pojawi się w naszych sklepach nowa promocja z browaru Amber. Do pięciu piwek będzie dołączony oto ten elegancki pokal.
Elegancki pokal do Amberowskiego Koźlaka
Collapse
X
-
A czy ja, chłopak zDolnego Śląska mogę stać się posiadaczem takiego pokala. Piszesz, że w naszych sklepach (czyt. waszych) i dlatego pytam czy ktoś mi dopomoże w staniu się właścicielem tegoż szkiełkaPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
-
-
ulalallaaa, śliczny, pewnie ze 20 zł trzeba będzie wyłożyć, a ja lubię wszytkiego mieć w komplecie po 6 sztGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Misiekk napisał(a)
A czy ja, chłopak zDolnego Śląska mogę stać się posiadaczem takiego pokala.(...)
Comment
-
-
Prawdziwy skarb! Kolego Abernacka!Jeśli będziesz kiedyś wybierał się w moje strony-pozwól ,że zarezerwuję sobie jeden taki kartonik u Ciebie!!! no chyba ,że to ja prędzej odwiedzę Trójmiasto ale to pewnie dopiero w maju
Zestaw pikny- a pokal chyba podobny do Palma
Comment
-
-
Andrewbrw napisał(a)
Prawdziwy skarb! Kolego Abernacka!Jeśli będziesz kiedyś wybierał się w moje strony-pozwól ,że zarezerwuję sobie jeden taki kartonik u Ciebie!!!...)
Ps.Prawie bym zapomniał. Napis umieszczony na pokalu jest piaskowny.Last edited by abernacka; 2004-12-07, 20:57.
Comment
-
-
Niestety, ale zrezygnowałem z wysyłki większej ilości piw, ponieważ zostałem bardzo źle potraktowany przez jednego forumowicza, który zarzucił mi po pierwsze, że wysyłałem mu stare piwko a po drugie, że źle je zabezpieczyłem!
Ps. Niewykluczone, że pojawię się na Ślasku w okolicach maja.Last edited by abernacka; 2004-12-07, 22:34.
Comment
-
-
Twilight_Alehouse napisał(a)
To szkiełko jest półlitrowe czy 0,3? Nie chciałbym wlewać koźlaczka na raty.
Comment
-
Comment