Pinio74 napisał(a) (...)Mam pytanie: jakiego koloru jest ten pokal? Logo z tego co widać jest białe, w związku z czym, jeżeli nie naleje się piwa będzie mało widoczne i pokal straci wartość ozdobną. (...)
abernacka napisał(a) Niestety, ale zrezygnowałem z wysyłki większej ilości piw, ponieważ zostałem bardzo źle potraktowany przez jednego forumowicza, który zarzucił mi po pierwsze, że wysyłałem mu stare piwko a po drugie, że źle je zabezpieczyłem!
Ps. Niewykluczone, że pojawię się na Ślasku w okolicach maja.
to może tylko kielich dałoby się wysłać jeśli cały zestaw nie wchodzi w grę..
Małażonka napisał(a) W katalogu Slow Food zdaje się, że istnieje właśnie ta pozycja. Zadzwoń, sprawdź czy napewno chodzi o koźlaka z Ambera, zamów i... już
Celna uwaga Małażonko! Dokładnie Slow Food oferuje również Koźlaka z Ambera z tym pokalem. Tylko ta cena...22zł.
a ja zwracam się z prośbą jeśli ktoś widział promocję na Górnym Śląsku (dokładniej w Katowicach lub Mikołowie lub Chorzowie lub Zabrzu lub Rudzie Śląskiej) to proszę dać znać
Jest w Piotrze i Pawle na Starym Żegrzu. Już go miałem w koszyku, ale przezornie spytałem o cenę (na regale jej nie było). Usłyszałem 25 zł i odłożyłem. Wszystko ma swoje granice, mam wrażenie że komuś odbiło. Obok stał wielopak z kręconą szklanicą Paulanera za 43 zł. Różnicę widać chyba gołym okiem.
Comment