a czy ten zestaw z murphys bedzie mozna nabys c hipermarketach??
Wielopak ze szklaneczką Paulanera
Collapse
X
-
Oba zestawy można kupić w sklepach sieci Polo Market, skoro są w Płocku, to pewnie będą i w innych miastach. Niestety nie znam ceny.
Jest jedna zmiana w 8-paku - na pewno jest tam Freeq, w zamian za Classica Heveliusa (chyba).BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
32,99 w Carrefourze Zakopianka w Krakowie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
To ja się teraz przywitam pierwszym postem na tym forum - czołem wszystkim! - i zawiadamiam z przyjemnością że w Gdańskim Auchanie jest ośmiopak w cenie 33,59. W skład wchodzą:
- Desperados 0,33
- Paulaner Hefe-Weissbier 0,5
- Fischer 0,65
- Murphy's Irish Red 0,33
- Bud 0,33
- Freeq 0,33
- Kaper 0,5
- Żywiec Porter 0,33
No i szklaneczka Paulanera 0,5
Comment
-
-
oooo, dziwne. ale w toruniu widziałem te zestawy tylko w jednym sklepie. choć nie szukałem specjalnie, akurat to było w sklepie do którego mam najbliżej . duzy zestaw padł moim łupem, były jeszcze dwa małe jak kupowałem. a dziś co widzę/ stoją dalej jak stały. jakoś nie schodzą za dobrze :/beware of the chicken!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920zestaw z paulanerem wdziany w 3 stawach. natomiast zestawu z murphy's ni widu ni słychu
Comment
-
Comment