Polując ostatnio w katowickim Auchan na Cahorsa z dobrego rocznika 2001 i Gaillaca z takowegoż 2002, zostałem napadnięty przez pannę w wieku chyba jeszcze nastoletnim i w rozmiarze SX promującą zestaw startowy Faxe w rozmiarze XXL, składajacy się z:
- 4 litowych puszek ( z nowy logo )
- 1 litrowego kufla ( ze starym logo )
- 1 poręcznego kartonika mieszczącego całe to dobro.
Ponieważ panna owa podziałała na mnie raczej zniechęcająco, czym prędzej czmychnąłem do auchanowej winnicy, a w dniu wczorajszym przyjrzałem się temu zestawowi z uwagą i stwierdzam z całą stanowczością, że jest godzien polecenia. Głównie ze względu na kufel, gustowny kartonik no i bezcenny surowiec, jakim jest aluminium
( wczoraj na londyńskiej giełdzie płacono zań 1808,50 USD/t., imaginujcie sobie ).
A wszystko to za jedyne 22,99 zł.
Dla równowagi dodam, ze zestaw dostępny jest również w Auchan na drugim brzegu Brynicy, w pięknym i słynącym z cudów mieście Sosnowcu.
- 4 litowych puszek ( z nowy logo )
- 1 litrowego kufla ( ze starym logo )
- 1 poręcznego kartonika mieszczącego całe to dobro.
Ponieważ panna owa podziałała na mnie raczej zniechęcająco, czym prędzej czmychnąłem do auchanowej winnicy, a w dniu wczorajszym przyjrzałem się temu zestawowi z uwagą i stwierdzam z całą stanowczością, że jest godzien polecenia. Głównie ze względu na kufel, gustowny kartonik no i bezcenny surowiec, jakim jest aluminium
( wczoraj na londyńskiej giełdzie płacono zań 1808,50 USD/t., imaginujcie sobie ).
A wszystko to za jedyne 22,99 zł.
Dla równowagi dodam, ze zestaw dostępny jest również w Auchan na drugim brzegu Brynicy, w pięknym i słynącym z cudów mieście Sosnowcu.
Comment