Belfast ma 10 lat!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pinio74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 3881

Belfast ma 10 lat!

Konkurs ogłoszony przez Browar Jabłonowo na 10-lecie Belfasta. Spotkałem się z nim w sklepie Champion w Płocku.
    Specjalne trójpaki butelek Belfasta (3 butelki połączone tekturowym łącznikiem) na którym jest kupon konkursowy. Kupon trzeba wyciąć, wypełnić m.in. poprzez podanie hasła dotyczącego Belfasta i przesłać na podany adres. Wygrywa osoba, która prześle jak największą ilość kuponów. Cena trójpaka coś około 7,50 zł.
    Nagrody (wybaczcie, ale kwot jestem pewny tak na 90%):
    I nagroda - 6 tys. zł w bonach, chyba Sodexho
    II nagroda - 3 tys. zł (albo 2 tys. zł) w bonach
    III nagroda - 1 tys. zł w bonach.
    Poza tym jeszcze inne nagrody, m.in. zegarki z logo Belfasta.
    Bardzo się wtedy spieszyłem i stąd kłopoty z pamięcią. Jeśliby ktoś miał dokładniejsze informacje to proszę mnie poprawić.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2005-01-04, 14:42.
    BIRRARE HUMANUM EST
  • Maremali
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1955

Promocję wypatrzyłem w Centrum Handlowym na Targówku w stolicy. Są to czteropaki po 2,30 za O,5l buteleczkę. Nagrody to 1/3 tego co napisał Pinio74, promocja ważna do końca marca i trzeba wymyślić jakieś hasełko.
    http://maremali.web-album.org/

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Maremali napisał(a)
      Promocję wypatrzyłem w Centrum Handlowym na Targówku w stolicy. Są to czteropaki po 2,30 za O,5l buteleczkę. Nagrody to 1/3 tego co napisał Pinio74, promocja ważna do końca marca i trzeba wymyślić jakieś hasełko.
      Ale się popisałem a trzeźwiutki byłem
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        2024.06.21-23, XIV Wrocławski Festiwal Dobrego Piwa
        darekd
        Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
        Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą

Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
        2024-06-04, 03:20
      • abernacka
        Radom, Marsz. Ferdynanda Focha 13, Bar Sabat
        abernacka
        Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
        wczoraj, 05:17
      • dadek
        Czechy, Nošovice 238, Pivovar Radegast
        dadek
        Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
        2023-11-09, 20:59
      • Serokomlak
        Islandia, Hveragerði, Breiðamörk 2, Ölverk Pizza & Brewery
        Serokomlak
        Pierwsze geotermalne piwa warzone w Europie

„Bez wątpienia największym wynalazkiem ludzkości jest piwo. No, koło też jest ważne, ale nie pasuje do pizzy…”.
        Autorem tej błyskotliwej uwagi jest Dave Barr, amerykański dziennikarz i laureat nagrody Pulitzera. Być może...
        2024-11-03, 01:56
      • Ahumba
        2024.10.05 - Kąty Wrocławskie - Bitwy Piwowarów
        Ahumba
        Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
        Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
        Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawę
        Start
        2024-10-05
        Koniec
        2024-10-05
        Adres
        Kąty Wrocławskie, 1 maja 11, Browar Caminus
        2024-10-01, 16:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...