Sześć butelek Warki + czerwona dżokejka z logo "UEFA Champions League" w gustownym kartoniku za jedyne 13,20 zł do nabycia w Gliwicach - Sośnicy w sklepie "Jegomość".
Warka Jasne Pełne - sześciopak + czapka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeckczerwona dżokejka z logo "UEFA Champions League"
Comment
-
-
W Lesznie też już jest widoczna ta promocja. W sklepiku osiedlowym obok mnie za 12,75 zł. W innych ceny zbliżone."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Potrzebuję w pomocy w stworzeniu rekwizytu. Mam tekturowy sześciopak Warki, ale nie wiem czym go wypełnić, żeby był w miarę zgodny z prawdą historyczną. Na sześciopaku nie ma niestety wydrukowanych żadnych dodatkowych informacji. Ani z którego roku pochodzi, ani nawet czy były tam butelki...
-
Channel: Identyfikacja
-
-
O piwach z browaru Griffin z londyńskiego Chiswick (należącego do Asahi) z tej serii była dawno temu już mowa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-s-vintage-ale
Jednak każdy rocznik to inna receptura, stąd założyłem...-
Channel: Anglia
2024-11-23, 23:51 -
-
Alk. 5, 0%
brak innych parametrów
Zapach z butelki słodowo-ciasteczkowo-biszkoptowy, gdzieś daleko w tle "matowe" i leciutko iglaste nuty chmielowe.
Kolor żółty, pełny, lekko herbaciany
Wysoka klarowność.
Piana obfita, średniopęcherzykowa, cały czas...-
Channel: Niemcy
2024-09-16, 15:56 -
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment