Razem po najlepsze. Turniej drużyn piwnych. Tak brzmi nowa promocja tyskiego w knajpach należacych do TBP (nowa przynajmniej w Opocznie). Chodzi tu o to: zakładamy drużynę (2-6 osób). Za każde wypite piwo tyskie otrzymujemy żeton który wrzucamy do skarbonik-kufla (świetna rzecz). W dniu finału barman rozbija owe skarbonki i liczy w obecności kapitanów drużyn uzbierane żetony. Trzy drużyny z największą ilością żetonów otrzymują okolicznościowe medale-otwieracze (6 szt. na drużynę) a zwycięska drużyna w ciągu 7 dni od finału może zrobić sobie imprezę w tejże knajpie. Na imprezę otrzymuje ta drużyna 400zł (a właściwie nie dostaje tych pieniędzy tylko za tę kwotę odbiera piwa z kega, oczywiście tyskie). Osobiście biorę udział w tych zawodach i nieskromnie się przyznam, że moja ekipa prowadzi z dużą przewagą nad konkurencją
Turniej drużyn piwnych-Tyskie
Collapse
X
-
[QUOTE=cielak]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007...odbiera piwa z kega, oczywiście tyskie)...
szkodaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
W leszczyńskich pubach też widocznajest ta promocja. Dla mnie to najciekawsze są w niej te skarbonki na żetony."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Na Żywca też?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Garyco jest tylko dostępne w barze np. jedzenie, wódka....
W Lesznie spotkałem ją w pubie gdzie czasami zaglądam na Bartka, oprócz niego leją też Tyskie a nie tylko! Tyskie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GaryNa Żywca nie, gdyż promocja dotyczy tylko lokali gdzie dostępne jest tylko tyskie.
Nie trzeba pić piwa(tyskie ) można przeznaczyć to na wszystko co jest tylko dostępne w barze np. jedzenie, wódka....Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że właściciel pubu przeciwstawił się KP. W regulaminie promocji wyraźnie jest napisane, że żetony można otrzymać wyłącznie za wypite piwo tyskie i wygrana może być przeznaczona tylko i wyłącznie na lane tyskie (nawet nie wchodzi w grę butelka tyskie).
Naprawę tak mi mówili(a dobrze ich znam), ale zobaczymy jak będzie w praktyce.
Comment
-
Comment