nie, w każdym pięciopaku jest zafoliowany komplet 5 róznych podstawek, naprawdę sie opłaca tym bardziej że puszka Tatry mocnej kosztuje 2,79, w komplecie jest 5 puszek i 5 różnych wafli za 11.99
Pięciopak Tatry Mocnej z podstawkami korkowymi.
Collapse
X
-
Last edited by becik; 2005-05-14, 22:43.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
A kto warzy obecnie tatre mocną (konkretne tą partię promocyjną) bo mam kłopot z umieszczeniem podstawek w katalogu - Leżajsk ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyA kto warzy obecnie tatre mocną (konkretne tą partię promocyjną) bo mam kłopot z umieszczeniem podstawek w katalogu - Leżajsk ?
Comment
-
-
Za Żywcem przemawia adres - ul.Browarna 88 Żywiec. Poza tym podejżewam, że nawet jeżeli piwo uwarzyli w Leżajsku, to do kartonu razem z podstawkami zapakowali w Żywcu, i z tamtąd rozwozili na Polskę. Nie mam co do tego pewności, ale moim zdaniem jest to prawdopodobne.
Comment
-
Comment