Pięciopak Tatry Mocnej z podstawkami korkowymi.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

nie, w każdym pięciopaku jest zafoliowany komplet 5 róznych podstawek, naprawdę sie opłaca tym bardziej że puszka Tatry mocnej kosztuje 2,79, w komplecie jest 5 puszek i 5 różnych wafli za 11.99
    Last edited by becik; 2005-05-14, 22:43.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

A swoją drogą to monotonne są te podstawki Tatry, ja tam wybrałbym inne screen'y z tych reklam

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• beny
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2001.03
        • 984

A kto warzy obecnie tatre mocną (konkretne tą partię promocyjną) bo mam kłopot z umieszczeniem podstawek w katalogu - Leżajsk ?
        Z piwnym pozdrowieniem
        Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• Shlangbaum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2005.03
          • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny
          A kto warzy obecnie tatre mocną (konkretne tą partię promocyjną) bo mam kłopot z umieszczeniem podstawek w katalogu - Leżajsk ?
          Chyba nadal Leżajsk, choć na pudełku ani na puszce nic nie pisze w tej sprawie poza tym, że to Grupa Żywiec z adresem w Żywcu. Jak mówi mądra wyszukiwarka browaru na forum nie ma w żadnym temacie informaci o zmianie miejsca produkcji tej marki. Natomiast na stronie internetowej Grupy Żywiec nie piszą wogóle gdzie i co produkują poza tym, że Leżajsk w Leżajsku. No cóż taka firma jaka Tatra

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• TomX
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.09
            • 1035

Za Żywcem przemawia adres - ul.Browarna 88 Żywiec. Poza tym podejżewam, że nawet jeżeli piwo uwarzyli w Leżajsku, to do kartonu razem z podstawkami zapakowali w Żywcu, i z tamtąd rozwozili na Polskę. Nie mam co do tego pewności, ale moim zdaniem jest to prawdopodobne.

Comment

• ronin
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2004.10
              • 154

Jesli ktos jest chetny to moge te podstawki wymienic za kapsle

Comment

Przetwarzanie...
              X