Do 6 paka w but. 0,5l w poznanńskim Realu dodają czapke, podobną do ostatniej czapki warki.
Heineken dodaje czapki
Collapse
X
-
U mnie w Lublinie też jest ta promocja .Jest to 6 butelek 0,5 zwrotnych Heinekena i gratis jest czapka z daszkiem w trzech rodzajach kolorów .Cena 18,50 + kaucja
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepU mnie w Lublinie też jest ta promocja .Jest to 6 butelek 0,5 zwrotnych Heinekena i gratis jest czapka z daszkiem w trzech rodzajach kolorów .Cena 18,50 + kaucja
W Puławach widziałem w jednym sklepie w podobnej cenie, ale nie wiedziałem, że są różne koloryNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika FalaJest szansa na jakieś fotki ?
W Puławach widziałem w jednym sklepie w podobnej cenie, ale nie wiedziałem, że są różne kolory
Comment
-
Po krótkiej przerwie znowu pokazał się ten zestaw.Najwięcej czapek jest z czerwoną gwiazdą która klientom się żle kojarzy z gwiazdą radziecką ,a nie z gwiazdą piwowarów
Comment
Related Topics
Collapse
-
El Águila to kiedyś był madrycki browar o ciekawej architekturze, a dziś obiekt stanowi niesamowitą, "loftową" bibliotekę, z zachowanymi elementami browarnianymi:
https://librarybuildings.info/spain/...leguina-madrid
Potem przejął to Heineken,...-
Channel: Hiszpania
-
-
Lager z hiszpańskimi korzeniami - alko 4.4%
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...%84a-cruzcampo
Piana - sporo na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - jasne złoto.
...-
Channel: Anglia
2023-12-20, 17:49 -
-
Jeden z bodajże dwóch browarów na wyspie, znajdujący się w Tamuning, w niedalekiej odległości od większości bardziej luksusowych hoteli na wyspie (znajdujących się w pobliżu linii brzegowej).
Knajpa nie jest zbyt duża, kilkanaście stolików i bar. Jest 12 nalewaków. Piłem...-
Channel: Australia i Oceania
2023-09-21, 15:54 -
-
Znany wszystkim lager tym razem z Wysp Brytyjskich.
Alko 5%
Piana - więcej na początku a potem cienka warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - jasne złoto.
Gaz - średni.
Aromat - zbożowość ze specyficzną owocowością plus lekka rozpuszczalnikowa...-
Channel: Anglia
-
-
Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
Jest to niezwykle urocze miejsce.
Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
Wchodzimy do środka,...-
Channel: USA
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment