Od 20 maja w Realu będzie w sprzedaży 6-ciopak Żywca (w konserwach) a w środku repliki historycznych tablic reklamowych. Najprawdopodobniej do jednego zestawu jest tylko jedna tablica. Cena zestawu to 15,95.
6xŻywiec + repliki historycznych tablic reklamowych
Collapse
X
-
na allegro już się pojawiła jedna z tych tablic...
Comment
-
-
Od dziś u mnie w sklepie w Lublinie jest ten zestaw z trzema rodzajami tablic ale do 6 butelek zwrotnych 0,5 ZywcaOstatnia zmiana dokonana przez supersklep; 2005-06-03, 21:43.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Browar zmienił swoją siedzibę i został przeniesiony na ulicę Dvořákova 1595/6. Tam sąsiaduje z pensjonatem i restauracją Victoria.
Warzelnia ta sama, tanków jest 9, a o dziwo do 3 skurczyła się otwarta fermentacja. Piwa dalej napijemy się na rynku w piwiarni u Šneka gdzie wali stęchlizną,...-
Channel: Czechy
-
-
Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
-
Channel: Belgia
-
-
Mała wioska Jíloviště leży w dzielnicy Praga-zachód. To tu w hotelu Palace Cinema wybudowanym w latach 20-tych XX wieku w zeszłym roku został otwarty mały browar Ettore.
Osobiście pod hotel dotarłem po dosyć wyczerpującej wycieczce rowerowej od strony dzielnicy Pragi-Zbraslav. Stamtąd...-
Channel: Czechy
2018-09-06, 08:09 -
-
Od 15.09 w Lidl'u będą do kupienia repliki szyldów reklamowych z blachy emaliowanej w cenach...(
nie pamietam) cos jak 17,98 lub 24,68 zł. Wśród nich zauważyłem w gazetce wiele szyldów piwnych.
-
Channel: Kolekcjonerstwo
2005-09-12, 17:27 -
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment