w mikołowskim Auchanie, do 4 -paku dadawany jest komplecik podkładek korkowych, cena 10,99
Dog in the fog - podstawki korkowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920w mikołowskim Auchanie, do 4 -paku dadawany jest komplecik podkładek korkowych, cena 10,99
Ja widziałem w hurtowni z tekturowymi, tymi samymi co już są w kolekcjonerstwie.
Nawiasem mówiąc, pracownik hurtowni też mówił o korkowych, ale jak rozbebeszył opakowanie to się okazało że to te tekturowe.Last edited by dzidek1960; 2005-05-29, 22:03."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Jesteś pewien, że korkowych?
Ja widziałem w hurtowni z tekturowymi, tymi samymi co już są w kolekcjonerstwie.
Nawiasem mówiąc, pracownik hurtowni też mówił o korkowych, ale jak rozbebeszył opakowanie to się okazało że to te tekturowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Jesteś pewien, że korkowych?
Nawiasem mówiąc, pracownik hurtowni też mówił o korkowych, ale jak rozbebeszył opakowanie to się okazało że to te tekturowe.
Comment
-
-
W Warszawie w Auchan nic na ten temat nie wiadomo .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment