W sklepach kufel można wyrwać kupując promocyjne opakowanie 6x żywiec 0,5l a w hipermarketach kufel będzie zapakowany w karton promocyjny z siednioma puszkami. Promocja ważna do końca czerwca. Niestety nie znam cen zestawów.
Żywiec - 6 butelek lub 7 konserw=kufel
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920czyż ta promocja z tym kufelkiem nie była dostępna w sklepach bodajże w tamtym roku??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwno kufelek śliczny, trzeba będzie kogoś podpuścić , żeby kupił piwo a szklanka dla mnie
Zaś piwko z zestawu nie najlepsze
Comment
-
-
A ja poczekam na urodzinki - jak znam życie, rodzinka to gdzieś wypatrzy. W ten sposób będę mial kufel i czym ich napoićOstatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-06-25, 22:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Info za FB profilem Zagłębiowskich Birofilów :
XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów Żywiec 2023
Organizatorzy - Legendary Żywiec Pub&Restaurant oraz Zagłębiowscy Birofile...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Ekstrakt 12.5*, alko 5.4%
Chmiele: Chinook, Citra, Falconer's Flight, Centennial, Amarillo
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka (częściowo puchata).
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i coś ziołowego....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-10-30, 16:03 -
-
Na stronie się pojawiło: https://strona.zywiec.com.pl/produkty/zywiec-ciemne/
Tymczasem, rzeczywiście jest w sprzedaży nalewakowej, 03 za 10zł, 0,5 za 12zł. Wrażenia? Ładna czapa piany, lekkie nuty okołoporterowe-w końcu zasyp bardzo podobny, przewija się trochę karmelu, piwo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment