W Geant w Szczecinie rozdają darmowe małe puszki Warki(jasne pełne).To już kolejna promocja grupy GŻ, wcześniej rozdawali piwo Freeq
Puszka Warki za darmo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakJa tego nawet za darmo nie chcę!!
Wziąłem ,ale nie dla siebie
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Skoro nie macie ochoty na picie Warki , to może wezniecie chociaż dla mnie taką puszkę ?
Jak dla mnie obojętnie pełna czy pusta , oby tylko nie uszkodzona ;-)
W niedziele wybiore się do jakiegoś marketu , ale może mnie ktos naprowadzi gdzie tego szukać , co Geanta nie mam w pobliżu...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzW Geant w Szczecinie rozdają darmowe małe puszki Warki(jasne pełne)....
Ale strata, tyle dobra za darmoŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...-
Channel: Węgry
2022-09-13, 13:54 -
-
Witam
Mam kapsle z Pub oddam je za darmo.
Wysyłka niestety koszt.Więcej informacji na PW....-
Channel: Kolekcjonerstwo
2020-09-15, 21:22 -
-
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
-
Channel: Czechy
-
-
Nie wiem czy to tu powinno sie zamieszczac takie rzeczy ale...
Na FB mozna wylicytowac podczas akcji charytatywnej SAMIEC ALFA z PIERWSZEJ WARKI !!
https://www.facebook.com/piwapodwiad...15040431900992
po zakonczeniu licytacji zedytuje posta aby potomni...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment