Że ciemne nie schodzi latem ?
Czy może ktoś przeliczył wreszcie cenę do wkładu surowca?
Nie mam w sobie złośliwości - bo zimą często sięgałem po "Palone" gdy późno wracałem z drogi i zostawały tylko sklepy nocne i stacje benzynowe na uboczu.
Reasumując: płaciłem 3 zł, teraz 1,50 niekoniecznie wpłynie na moje zakupy, a na zwykłego konsumenta???
na moim piwku termin ważności 01.12.05 a promocja polaga na tym że codziennie jakieś towary są duuuuuuuuuuuużo tańsze(z okazji 10 lecia biedronki)jedna osoba mogłą jednorazowo kupić 5 szt
...termin skończył 2 dni temu...trzeba było zawiadomić sanepid to jest karalne
A to ciekawe?
Palone pojawiło sie najpierw w butelce, a było to w lutym(?). Licząc od lutego 6-miesiecy daty przydatności to jest sierpień. A puszkę palonego wprowadzono później, po około 2-miesiącach(?).
A wiec coś tu nie gra.
A to ciekawe?
Palone pojawiło sie najpierw w butelce, a było to w lutym(?). Licząc od lutego 6-miesiecy daty przydatności to jest sierpień. A puszkę palonego wprowadzono później, po około 2-miesiącach(?).
A wiec coś tu nie gra.
Idę po sól ,to sprawdzę bo faktycznie ostatnio piłem butelkowe.
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
Piwo jasne o zawartości alko 4.6% tym razem z Brzeska (LPL 03).
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - jasne złoto.
Gaz - średni.
Aromat - zbożowość i słód pilzneński z nutką "lodówkowego" chmielu....
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...
Comment