dzisiaj widziałem w biedronce okocim palone w puszce po 1.49zł
okocim palone w biedronce
Collapse
X
-
Że ciemne nie schodzi latem ?
Czy może ktoś przeliczył wreszcie cenę do wkładu surowca?
Nie mam w sobie złośliwości - bo zimą często sięgałem po "Palone" gdy późno wracałem z drogi i zostawały tylko sklepy nocne i stacje benzynowe na uboczu.
Reasumując: płaciłem 3 zł, teraz 1,50 niekoniecznie wpłynie na moje zakupy, a na zwykłego konsumenta???fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksdzisiaj widziałem w biedronce okocim palone w puszce po 1.49zł
bo się piwku termin skończył 2 dni temu
Cała Biedronka.
Chopaki dźwigaki po kilka sztuk a szczęśliwi jak by dostali za darmo, mi osobiście nie bardzo smakuje a w dodatku konserwa.Last edited by mark33; 2005-07-08, 20:32.
Comment
-
-
na moim piwku termin ważności 01.12.05 a promocja polaga na tym że codziennie jakieś towary są duuuuuuuuuuuużo tańsze(z okazji 10 lecia biedronki)jedna osoba mogłą jednorazowo kupić 5 szt
...termin skończył 2 dni temu...trzeba było zawiadomić sanepid to jest karalneMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33...bo się piwku termin skończył 2 dni temu...
Palone pojawiło sie najpierw w butelce, a było to w lutym(?). Licząc od lutego 6-miesiecy daty przydatności to jest sierpień. A puszkę palonego wprowadzono później, po około 2-miesiącach(?).
A wiec coś tu nie gra.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakA to ciekawe?
Palone pojawiło sie najpierw w butelce, a było to w lutym(?). Licząc od lutego 6-miesiecy daty przydatności to jest sierpień. A puszkę palonego wprowadzono później, po około 2-miesiącach(?).
A wiec coś tu nie gra.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Idę po sól ,to sprawdzę bo faktycznie ostatnio piłem butelkowe.
Wziąłem nawet aparat ale nici z mego chytrego planu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Niestety ani śladu, po polonym w promocji. Za to jest po 1.99 puszkowe.
Wziąłem nawet aparat ale nici z mego chytrego planu.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment