Przecena piw w wałbrzyskim Auchan

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Przecena piw w wałbrzyskim Auchan

W Auchan do kupienia są angielskie piwa z kończącą się datą spożycia. Double Chocolate kosztuję mniej niż 3 zł!! Innych cen nie znam ale zostałem zapewniony, że są równie atrakcyjne.
  • dzidek1960
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1548

To nie promocja. Oni po prostu nie chcą zostać z piwem po terminie. Sklepy, w których kierownictwo zwraca uwagę na termin przydatności, również i te małe, często stosują taką politykę. Dzięki temu kupując w takim sklepie ma się pewność, że nie będą wciskać klientowi towar po terminie przydatności. U innych trzeba jednak na to zwracać uwagę.
    A to, że trafiłeś na ciekawe piwka to już sprawa asortymentu sklepu, no i braku zainteresowania "innymi" piwami ze strony klientów. Masówka koncernowa nigdy nie trafi do przeceny, bo ona zawsze się dobrze sprzedaje a rzadkie piwka mają bardzo małe zainteresowanie i często można je trafić w takich "promocjach" lub po terminie przydatności, co nie oznacza że już nie można ich pić.
    "Ma jednak kraj polski napój warzony
    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
    wybornym smakiem"
    Jan Długosz, Historie Piwne
    Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• naczelnik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 1884

Jeśli upał mnie jutro nie zabije, to może wybiore się zobaczyć co ciekawego wyprzedają i jeśli ktoś coś zechce, to mogę zabezpieczyć.
      Last edited by naczelnik; 2005-07-29, 17:18.
      Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
      Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

Przetwarzanie...
      X