Rybnicki Full - tajemnicza promocja

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Rybnicki Full - tajemnicza promocja

Wpadła mi w ręce ulotka z nową promocją Rybnickiego Fulla - do wygrania firmowe zapalniczko-otwieracze, koszulki i karty do gry. Promocja trwa ponoć od 8 sierpnia. ale przyznam szczerze. że w sklepach Rybnika jej nie zauważyłem. Co ciekawe z ulotki nie wynika, jakie są jej zasady...
    Jeśli dodamy do tego, że na rynku pojawiło się podobno nowe piwo Strzelca (Rybnicki Strong, 7,8 proc., w sklepach też go nie ma), mamy tradycyjny już obraz promocji w stylu Strzelca, czyli nikt nic nie wie...
    Last edited by iommi; 2005-08-12, 11:41.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

• Richat
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.08
    • 7

Już się ta promocja rozkręciła.Widziałem w kilku sklepach.Należy kupić odpowiednio 3 Full`e = zapalniczko-otwieracz, 5 full`i = karty do skata, 7 full`i + 1 strong = koszulka.

Comment

• R_F
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.11
      • 159

Wrzucam wam plakacik z tej promocji ;-]
      Attached Files
      Last edited by R_F; 2005-09-02, 20:29.

Comment

• pawelek59
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.04
        • 195

kupiłem pod koniec ubiegłego roku "rybnickiego fulla", który miał na czołowej etykiecie napis na czerwonym tle "gratis", natomiast kontra zaklejona była białą kartką. Teraz po wypiciu i odmoczeniu etykiety na kontrze ukazał się napis, również na czerwonym tle "produkt nie na sprzedaż"?! chyba się sfrajerowałem

Comment

• iommi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.07
          • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59
          kupiłem pod koniec ubiegłego roku "rybnickiego fulla", który miał na czołowej etykiecie napis na czerwonym tle "gratis", natomiast kontra zaklejona była białą kartką. Teraz po wypiciu i odmoczeniu etykiety na kontrze ukazał się napis, również na czerwonym tle "produkt nie na sprzedaż"?! chyba się sfrajerowałem
          To pozostalosc po promocji 4 piwa + 1 gratis. Faktycznie sprzedawcy namietnie rozrywali tekturki laczace butelki i sprzedawali je osobno...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19261

swoją drogą RU ma dość siermiężne te promocje. jakoś nie dziwi mnie w tym kontekście rezygnacja szefowej marketingu

Comment

Przetwarzanie...
            X