Bud + szklanka MŚ 2006 w Niemczech

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
    Zdjęcie jest kiepskie nie widać grawerunku pucharu po drugiej stronie szklanki i innego na dnie szklanki. Ale i tak masz rację, nie jest zbyt urodziwa.
    z tyłu i na spodzie jest puchar mistrzostw świata ale on nie jest grawerowany tylko mrożony

Comment

• clarq
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.09
      • 187

A mi się ta szklanka podoba
      -------------------
      Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
      Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
      Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Dostałem ten zestaw w prezencie. Szklanka jest co prawda niechlujnie zrobiona (jakieś skazy na szkle), ale samo szkło jest grube, takie jak lubię. Ciężkie, dobrze leży w ręku. Grafika prosta, ale porządnie wykonana.

Ogólnie na plus, choć kształt raczej zwyklacki.

Comment

• slavoy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛
          • 2001.10
          • 5055

Sąsiadka mnie uszczęśliwiła takim zestawem w zamach rekompensaty za ślęczenie przy totalnie zawirusowanym i zarobaczonym kompie. Pamiętała że lubię "dobre piwa"
          Trzy z czterech Budów wyduldałem. Okrropnie nijakie, ale do przełknięcia. Darowanemu koniowi...
          Wzory na szklance to, krótko mówiąc, nic ciekawego, natomiast ona sama jest właśnie taka jak lubię. Jeśli już mam pić ze szklanki, a nie kufla, to właśnie z takiej masywnej i ciężkiej szklanicy. Przynajmniej nie ma się wrażenia, że zaraz się ją niechcący zgniecie lub ugryzie, np. oglądając emocjonujący film.
          Dick Laurent is dead.

Comment

• JanSerce
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2005.12
            • 22

przecie Bud to sa siuski a nie piwo :>
            "Budzę się rano jakaś pustka dookoła
            Nie wiem co robić wstaje zwykły dzień
            Najlepiej wstać ubrać buciory
            Na miasto wyjść i komuś dać w ryj"

Comment

• peter007
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.06
              • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanSerce
              przecie Bud to sa siuski a nie piwo :>
              To nie jest temat do oceniania tegoż piwa - to raz. A dwa jeśli ktoś jest kolekcjonerem szkła (tak jak ja) to może kupić zestaw dla samej szklanicy a piwem poczęstować gości, którzy go odwiedzą (ja tak zrobiłem przy okazji promocji żywca, gdzie do sześciopaku dorzucali kufel). Taka szklanka dla kolekcjonera za kilkanaście lat może być nie lada gratką. Jak bym się spotkał z tą promocją w mojej mieścinie to na pewno bym zakupił.
              Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Przetwarzanie...
              X