Nowa promocja piwa TYSKIE
Do wygrania 300 000 szklanek i 8 samochodów.
Wszystko o piwie.Tyskie, jako lider polskiego browarnictwa prezentuje
cztery najważniejsze gatunki piwa oraz związane z ich kulturą szklanki
Zbierz 8 dowodów zakupu z promocyjnych opakowań (kapsle lub
zawleczki z puszek), dołącz dane osobowe (imię i nazwisko, adres, telefon)
i wyślij wraz z wypełnioną kontretykietą do 10 grudnia na adres:
Skr.pocztowa 85, 60-700 Poznań 2. WSZYSTKO O PIWIE
Szklanki do wybrania: WEISSBIER
PILSNER
LAGER
DRY STOUT
Samochody do wybrania: VOLKSWAGEN Passat
SKODA Superb
CITROEN C5
FORD Mondeo
Przepisane z kontretykiety. Skan kontry zamieszcze jak załatwię skaner
Nie warto " grać " ... ja Wam samochody załatwię ale bez silników
ja mam podobnie...
Tata ma hurtownie (etykiety), i dogadałem się z paroma właścicielami sklepów.
"[I]Kto kombinuje, ten żyje..."
Zawsze wiedziałem, że wszelakiego rodzaju konkurdy na zasadzie zbieractwa ilościowego etykiet etc. są tylko i wyłącznie z myślą o właścicielach sklepów, hurtowni itp. Niestety nie myiłem się. Ale macie racje, też bym to wykorzystywał. Nic tylko pozostaje rzyczyć wylosowania jakiegoś cara.
Szklanki już od dzisiaj można kupić na allegro. Cena wywoławcza 20 zł. Dziwne promocja rusza od poniedziału a szklanki juz można kupić. Ciekawe czy samochody też juz są rozlosowane.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wassup007
Szklanki już od dzisiaj można kupić na allegro. Cena wywoławcza 20 zł. Dziwne promocja rusza od poniedziału a szklanki juz można kupić. Ciekawe czy samochody też juz są rozlosowane.
Szklanki za kapsle można odbierać od 1 października w hipermarketach TESCO i Real (regulamin na www.tyskie.pl). Od wczoraj mam już szklankę typu weissbier, swoją drogą całkiem przyzwoite szkło
No ja też odebrałem swoje (na razie 8 ) szklanki, ale się nawypisywałem nie wiem po co im to skoro na kontrze też jest podpis. Dziwne tylko, że dla jednej osoby jedna szklanka no, ale ma się dużą rodzinę
Dziwne tylko, że dla jednej osoby jedna szklanka no, ale ma się dużą rodzinę
To musieli wprowadzić ograniczenia. W piątek gdy odbierałem swoją szklankę, przede mną kobieta odbierała 6 sztuk i nie było żadnych problemów. Rzecz się działa w Realu w Czeladzi.
Witam serdecznie, czy ktoś z Was wie, czy tyskie lub książęce wypuściło nowe szkło?
Ostatnio w wesołym miasteczku widziałem gości, którzy pili piwko ze szkła "Tyskie, przejdźmy na Ty...".
pozdrawiam
Comment