Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Skoro tak to powiedz mi jakie ja mam szanse mieszkając w takiej mieścinie, gdzie nie ma hipermarketów, w których szkło dostępne jest od ręki. I dlaczego w owych hipermarketach były wydawane szklanki przed rozpoczęciem promocji?
szczerze to nie mam pojecia, nic na to nie poradzisz
Kompania Piwowarska i ich promocje to jedna wielka porażka. O "tyskich" szklankach to nawet pisać się nie chce. Ja odbierałem w markecie i skomentuję tylko tak - JAJA JAK BERETY. I dodam jeszcze, że na wygraną w typowaniu wyników meczy piłkarskich smycz Lech-a czekam już 4,5 miesiąca. Mam nadzieję, że ci co wysłali zgłoszenia pocztą szklanki dostaną szybciej.
szklanki juz sa wysyłane. dzisiaj otrzymałem pierwszą tylko nie było mnie w domu to dostałem awizo. na poczcie okazało się że opakowanie jest całe rozdarte gdyż musieli sprawdzićco przyszło :| tak jakby nie było widać, dobrze że szklanki nie uszkodzili...
Od wczoraj byłem kilka razy w 2 marketach z chęcią otrzymania całego kompletu szklanek. Zapewniano mnie iż ma byc dostawa. Wczoraj niestety nic nie wskórałem. Hostessa powiedziała ze dziś szklanki będą na 100%. I co się okazało? Nie było niczego a w dodatku dowiedziałem się że wszystkie szklanice są już rozdane i więcej ich nie będzie.
Witam serdecznie, czy ktoś z Was wie, czy tyskie lub książęce wypuściło nowe szkło?
Ostatnio w wesołym miasteczku widziałem gości, którzy pili piwko ze szkła "Tyskie, przejdźmy na Ty...".
pozdrawiam
Comment