Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
TYSKIE.Wszystko o piwie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Nie warto " grać " ... ja Wam samochody załatwię ale bez silników
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mroz4a ja mam już 250 kapsli i 50 nakilejek...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mroz4
a ja mam już 250 kapsli i 50 nakilejek...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoWypijasz tyle Tyskiego czy zbierasz z ulicy porzucone przez innych?Last edited by Audi; 2005-08-30, 15:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mroz4ja mam podobnie...
Tata ma hurtownie (etykiety), i dogadałem się z paroma właścicielami sklepów.
"[I]Kto kombinuje, ten żyje..."
pzdr.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wassup007Szklanki już od dzisiaj można kupić na allegro. Cena wywoławcza 20 zł. Dziwne promocja rusza od poniedziału a szklanki juz można kupić. Ciekawe czy samochody też juz są rozlosowane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920czyli że co, zanosi siędo tesco kapsle i od razu dają szklankę?? :|
Comment
-
-
No ja też odebrałem swoje (na razie 8 ) szklanki, ale się nawypisywałem nie wiem po co im to skoro na kontrze też jest podpis. Dziwne tylko, że dla jednej osoby jedna szklanka no, ale ma się dużą rodzinę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiDziwne tylko, że dla jednej osoby jedna szklanka no, ale ma się dużą rodzinę
Comment
-
Comment