Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
TYSKIE.Wszystko o piwie
Collapse
X
-
Kompania Piwowarska i ich promocje to jedna wielka porażka. O "tyskich" szklankach to nawet pisać się nie chce. Ja odbierałem w markecie i skomentuję tylko tak - JAJA JAK BERETY. I dodam jeszcze, że na wygraną w typowaniu wyników meczy piłkarskich smycz Lech-a czekam już 4,5 miesiąca. Mam nadzieję, że ci co wysłali zgłoszenia pocztą szklanki dostaną szybciej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920hmmm, a ciekawe kto dostał tę brykę, czyżby pracownik KP ?? a może Ty co?? :> przyznaj sie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Wszystko tu : www.tyskie.pl
Comment
-
-
Od wczoraj byłem kilka razy w 2 marketach z chęcią otrzymania całego kompletu szklanek. Zapewniano mnie iż ma byc dostawa. Wczoraj niestety nic nie wskórałem. Hostessa powiedziała ze dziś szklanki będą na 100%. I co się okazało? Nie było niczego a w dodatku dowiedziałem się że wszystkie szklanice są już rozdane i więcej ich nie będzie.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNo to jeszcze nie tak źle te napisy wyglądają. Już się bałem że będzie to pokal do pszeniczaka z logo Tyskiego.
zobacz
Comment
-
Comment