Jakby ktoś widział promocję w stolycy niech da znać.
3x Heban = szklanka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPonieważ z odbiorem pw masz jakieś kłopoty przypomnij mi adres, to Ci wyślę kilka sztuk
Moze to u ciebie cos nie gra?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palkow Olsztynie cena piwa Heban 1.69 zł+butelkaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckW Chorzowie (sklep "Świat Piwa" przy ul. Wolności) po 3,60. Skandal.Comment
-
Promocja zawitała także w Krakowie. U nas na Wielopolu w Świecie Piwa do pięciu butelek szklanka. Wszystko w ładnym firmowym kartoniku za 17,40 zł.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPromocja zawitała także w Krakowie. U nas na Wielopolu w Świecie Piwa do pięciu butelek szklanka. Wszystko w ładnym firmowym kartoniku za 17,40 zł.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodekKurde ten Olkusz to jednak pipidówa. Tu nawet "hebana" nie ma, już nie mówiąc o promocji ze szklaneczkąComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWpadnij więc do nas w odwiedziny na piwko do Krakowa Przy okazji zakupisz coś ciekawego na zapasmiodekComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodekTo niezły pomysł. Tym bardziej że Decio obiecał mi jakąś weselną Macie Wy Krakusy jakieś spotkanka np. w CK?Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Szklanki można dostać też ostatnio w rzeszowskim Leclercu, ale z wieści jakie do mnie doszły, to dodawane są raczej do czterech, a nie trzech Hebanów.Comment
Comment