Spróbowałem dzisiaj. Godzina zgłoszenia 10:00:56 niestety nie wygrałem.
Proponuję nie próbować więcej raczej nie trafisz.
Ja za wystawienie plakatu i półki z Dębowym dostane 2 śrubokręty, duże sklepy i markety dostana napewno lepsze narzędzia ot taka promocja dla sklepów a klienci zapłacą za nią esemesami
Proponuję nie próbować więcej raczej nie trafisz.
Ja za wystawienie plakatu i półki z Dębowym dostane 2 śrubokręty, duże sklepy i markety dostana napewno lepsze narzędzia ot taka promocja dla sklepów a klienci zapłacą za nią esemesami
Nie zamierzam. Wbiłem się w setne części sekundy i nic z tego nie wyszło, nie przypuszczam abym poprawił ten wynik. Spróbowałem wystarczy, powracam do swojego piwa zwłaszcza ciemnego
Nie zamierzam. Wbiłem się w setne części sekundy (pierwszy PIP w radiu oznajmjający wybicie godziny) a zarejestrowano mój sms 56 sekund później. Nic z tego nie wyszło, nie przypuszczam abym poprawił ten wynik. Spróbowałem wystarczy, powracam do swojego piwa zwłaszcza ciemnego
Korzystałem z zegara atomowego (który odbiera sygnał drogą radiową z Niemiec ). Ponadto wziąłem poprawkę, że w normalnych warunkach sms leci 5 sekund. Następnie poprawkę ilu ludzi wpadło na taki pomysł i wysłałem sms odpowiednio wcześnie. Oczywiście są to szacunki i trudno jest określić ile ludzi będzie brało udział w danym losowaniu. Po opóźnieniach za trzecim razem udało się mi trafić. Wtedy posłałem sms minutę wcześniej. Aktualnie nie ma już tylu uczestników i spróbuję jeszcze raz.
Comment